Program de screening gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin

„Fii responsabilă de sănătatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin – etapa II Regiunea de dezvoltare: Nord-Vest”, cod SMIS 140501

Un test de 5 minute, pentru 5 ani de liniște!

Tetarom SA este partener alături de Institutul Oncologic Cluj, într-un program de testare gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterinprin Testare HPV (30-64 de ani) sau Babes Papanicolau (BPN) (24-29 de ani)

Sunt eligibile toate femeile cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani, cu domiciliul (CI sau flotant) în regiunea NV: jud CJ, BN, SJ, SM, BH, MM.

O unitate mobilă de screening, cu personal medical specializat (exclusiv feminin) va facilita accesul tuturor femeilor din entitățile de pe platforma Tetarom, la testare.

Unitatea mobilă, va fi amplasată în parcarea din fața clădirii A3 (lângă Salice), vineri 23 Iunie, în intervalul 9.00-14.00.

Este o testare combinată HPV și BPN, care, în situația unui rezultat negativ, ne oferă 5 ani de liniște!

Pentru cei care doresc să iși informeze/aducă familia & prietenele (care corespund celor doua cerințe, de vârsta și domiciliu), sunt binevenite!

Accesul la testare este gratuit tuturor, pe baza cărții de identitate.

Dacă rezultatul este bun, 5 ani de zile nu trebuie repetat!

Vă așteptăm!