Vizită delegație coreeană la Tetarom!

Este pentru a treia oară când o delegație coreeană ne calcă pragul, alături de Asociația Româno-coreeană  „Open Bridge”.

De data aceasta a fost rândul concernului KOLON Industries, unul dintre cei mai mari producători mondiali de  produse din nylon.

De la prima producție de nailon în Coreea în 1957, KOLON Industries, Inc., fostă KOLON Corporation, și-a adus o contribuție semnificativă la creșterea economică națională, iar acum este o companie independentă separată de KOLON Corporation, după adoptarea în 2010 a  unei structuri de holding de către Grupul KOLON.

Concentrându-se pe cele patru divizii de afaceri majore, și anume, materiale industriale, chimice, filme / materiale electronice, și din domeniul modei, compania a devenit un lider în fiecare industrie. Pentru a deveni o companie de top la nivel mondial, KOLON Industries Inc. își dorește globalizarea afacerilor sale cu materiale auto, materiale avansate, filme optice, chimice și industria modei prin creșterea investițiilor în produse de mare valoare.

România și Cluj-ul reprezintă o atracție din acest punct de vedere, compania coreeană găsind aici suficiente motive pentru a construi o fabrică și pentru a-și extinde producția la nivel european.

Delegația a fost condusă de Dl. Bruce (Ju-Hong) Lee :), Senior Manager pentru Divizia Europeană, un nume greu de uitat și asociat în general cu spiritul de învingător, indiferent de ce domeniu vorbim!

Îi așteptăm la Cluj și în Parcurile Tetarom!

20170330_094408[1]