IMPRO – Un jucător nou pe piaţa de construcţii

În zilele 07 – 08 aprilie va avea loc deschiderea oficială a unui centru modern de producție din domeniul construcțiilor, în Parcul Industrial Tetarom III, comuna Jucu, județul Cluj.

IMPRO, producătorul de țiglă metalică promite o nouă viziune a calității pe piața românească, un mesaj care va fi transmis reprezentanților celor mai mari firme din domeniu.

Inaugurarea îl va avea ca invitat special pe artistul Horia Brenciu care va fi amfitrionul evenimentului.

Noul Centru de Producție al IMPRO, unde este fabricată țigla metalică din clasa premium,  organizează o festivitate de inaugurare a activității sale. Această festivitate va fi un bun prilej  pentru companie de a aduce împreună clienții, partenerii de afaceri, colaboratorii și angajații pentru a le prezenta viziunea, misiunea și obiectivele firmei.

IMPRO pune accentul pe tehnologiile inovatoare din domeniu, la unele capitole fiind chiar promotorul propriilor invenții. Liniile de profilare și utilajele moderne precum și un proces automatizat de producție garantează confecționarea produselor la cele mai înalte rigori calitative. Sistemul computerizat care supraveghează realizarea comenzilor, împachetarea corectă și profesionistă, transportul realizat în maximă siguranță constituie de asemenea, aspecte importante ale activității IMPRO. Toate procesele din cadrul companiei sunt monitorizate de un sistem informatic integrat. Tehnologia și serviciile oferite reprezintă doi dintre pilonii de bază ai IMPRO, enumeraţi  și de către membrii consiliului de administraţie a companiei: domnul Mircea Pasenciuc şi domnul Csaba Marias. Ceilalți  doi piloni sunt constituiți de relațiile profesionale cu clienții și furnizorii precum și încrederea în propria echipă.

Pentru a-i apropia pe toţi cei care au tangență cu IMPRO, organizatorii au pregătit o serie de surprize care vor avea loc la inaugurare. Pe lângă întâlnirile cu cele mai proeminente figuri ale companiei, va avea loc o demonstrație susținută în ritmul muzicii  de DJ-ul Aurelian.

Punctul culminant al serii îl va constitui concertul extraordinar dedicat clienților, susţinut de către artistul  Horia Brenciu. Această inaugurare va marca începutul de drum al producătorului IMPRO în țara noastră. Organizatorii au pregătit, de asemenea și o prezentare inedită a produselor companiei.

Le urăm succes!