Tinerii de la Fundația Konrad Adenauer în vizită la Tetarom

16 tineri veniți la Cluj în cadrul unui seminar intitulat „Programul pentru Excelența în Politică, Grupa „Politici Economice și Modelul Economiei Sociale de Piață”, au participat la o prezentare a Parcurilor Industriale Tetarom, ca model de bune practici și investiții de succes în județul Cluj.

Acești tineri, aflați la Cluj pentru trei zile, viitori politicieni, au dorit să-și lărgească orizontul cunoștințelor de specialitate, ca în viitor să poată aplica politici economice sustenabile plecând de la modele existente și de succes din economia românească.

Au fost impresionați de viziunea și expertiza Tetarom în ceea ce privește infrastructurile de afaceri, în special parcurile industriale care constituie adevărate motoare de dezvoltare regională și au promis că  odată ajunși în poziții de decizie, vor replica modelul!

Le urăm succes și le stăm la dispoziție cu experiența și cunoștințele dobândite, pentru că una din misiunile Tetarom este și aceea de a educa generațiile viitoare pentru o îmbunătățire a viziunii/deciziilor privind acordarea facilităților investitorilor din România pentru o dezvoltare economică durabilă.

Sperăm că prezentarea poveștii Tetarom va avea o contribuție substanțială la reușita demersului organizatorilor: acela de a educa viitorii decidenți politici și economici să multiplice modelele de succes care au adus plus valoare economiei naționale și regionale.

IMG_20170128_124839