TRANSILVANIA CONSTRUCȚII INAUGUREAZĂ TRC PARK CLUJ, ÎN TETAROM III

Un proiect realizat într-un timp record, TRC Park Cluj întrunește toate caracteristicile necesare pentru un parc logistic Clasa A la ultimele standarde cu o eficiență energetică superioară.

sigla-transilvania-constructii

Joi, 24 noiembrie, ora 14.00, Transilvania Construcţii S.A. inaugurează hala TRC Park Cluj aflată în Parcul Industrial Tetarom III, la Jucu.

Într-un cadru special amenajat de COS participanții vor avea ocazia să descopere mai multe despre proiectul început în luna mai 2016.

Reprezentanții companiei vor detalia stadiile de dezvoltare a proiectului și planurile de dezvoltare a companiei; alături de Mircea Timofte – Președintele Consiliului de Administrație Transilvania Construcții, Alexandru Bolog – Manager Parc Logistic, Andrei Timofte – Director General și Viorel Găvrea, Directorul S.C. Tetarom S.A.

Evenimentul de inaugurare din Tetarom III este un prilej de a detalia noile direcții pe care Transilvania Construcții și le asumă în calitate de dezvoltator. TRC Park Cluj este un exemplu concret despre cum avem capacitatea de a coordona un proiect de la început la final într-o perioadă scurtă de timp, 6 luni. Printre firmele care au demonstrat încredere în serviciile oferite de Transilvania Construcții menționăm: eMag, DB Schenker, aceștia fiind primii care au optat să-și stabilească depozitele în TRC Park Cluj. Andrei Timofte, director general Transilvania Construcții.

Extrem de bine conectată din perspectiva accesibilității, existând legături directe cu toate regiunile și beneficiind de transport, locația de top cu specificații clasa A este construită pe o suprafață de 80.000 de m². Prima etapă a construcției s-a derulat în perioada mai – decembrie 2016 și măsoară 17.000 de m², iar a doua etapă va fi finalizată anul viitor, totalul investiției fiind de 25 de milioane de euro.

Evenimentul este deschis publicului și oferă participanților o perspectivă asupra investiției care s-a derulat într-o perioadă concentrată de timp.

Transilvania Construcții este o companie de construcții, dezvoltări și investiții imobiliare cu o notorietate obținută în peste 60 de ani de activitate. Societatea s-a remarcat în piața clujeană prin activități de dezvoltare și administrare a proprietăților industriale și proiecte rezidențiale.

Informații pentru presă:

Raluc a Ocean – Brand Manager Transilvania Construcții

comunicare@transilvaniaconstrucții.ro  Telefon: 0723. 575. 485

Le mulțumim, le urăm bun venit, succes și viață lungă în Tetarom III!

detaliu-trc-park