Pensionare la Tetarom SA. Domnule Clăian, vă mulțumim!

Emoționat, după  15 de activitate în Tetarom SA, fiind unul dintre cei care au pus bazele
acestei companii, colegul nostru, Dorin Clăian, și-a luat o lungă și binemeritată vacanță, vineri 29.01.2016. A sosit momentul pensionării, după 46 de ani de muncă petrecuți în construcții, dintre care ultimii 15  la Tetarom SA.DSC05577

Au fost 15 ani plini de energie, suișuri, coborâșuri, însă nimeni nu poate spune că nu a auzit de Dl. Dorin Clăian! Toți din companie au interacționat cu el, într-un fel sau altul, amintirile legate de el fiind unice.

El a fost omul care a stârnit deseori valuri de râsete, supărări trecătoare, nervi dar și satisfacții, căci energia și ambiția lui erau arhicunoscute!  Impunător prin statură, voce și nu numai, fostul director tehnic, rămâne în istoria Tetarom ca omul fără de care Tetarom I și mai apoi II și III poate nu ar fi fost astăzi, sau oricum ar fi fost mult mai târziu!

Energie debordantă, voce tunătoare, încăpățânare, dedicație, suflet mare, acestea sunt câteva cuvinte care-l pot descrie cel mai bine pe colegul nostru. În vocabularul său nu există : „Nu se poate!” și a dovedit-o constant! Orice își pune în minte, face!  Are și o vorbă celebră deja printre noi cei de la Tetarom:  „Rezolvă băiatu’!”. Și într-adevăr, rezolvă!

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru implicare, dedicație și prietenie!

Să aveți o pensionare  frumoasă și să nu ne uitați!

Cu mult drag și recunoștință,

Colectivul Tetarom SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *