Delegație oficială din Republica Moldova la Tetarom SA

Azi, 17 februarie, companiaIMG_20160217_135637 noastră a primit vizita unei delegații de 8 persoane (oficiali și oameni de afaceri) din Republica Moldova condusă de viceministrul Vitalie
Iurcu. Din delegație au făcut parte și reprezentanții Parcului Industrial RAUT, din regiunea Bălți,  alături de directorul general, Anatolie Munteanu.

Clujul a fost reprezentat de Dl Vicepreședinte Vakar Istvan, Dl. Kerekeș Sandor, președinte CA și Viorel Găvrea, Director General, ambii din partea Tetarom SA.

Întâlnirea a avut ca scop schimbul de experiență între cele două instituții, prezentarea modelelor de bune practici și a oportunităților de colaborare.

Parcul Industrial Raut, în suprafață totală de 9,5 ha,  este unul din cele mai mari din Republica Moldova și este specializat pe echipamente hidroacustice, sonde acustice de navigație, echipamente de aviație, produse industriale pentru industria de gaz, produse pentru sectorul feroviar, sectorul energetic,  industria ușoară, bunuri de consum, echipamente electrice,  etc.

Întâlnirea a fost de bun augur, schimbul  de idei și informații dovedindu-se a fi unul util și plin de perspective.

Ne bucurăm că modelul Tetarom a fost unul de inspirație pentru ei și că în viitor, numeroase oportunități de colaborare s-ar putea concretiza în beneficiul ambelor părți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *