Bosch = Calitate, Profesionalism, Rigoare.

Compania care a venit la noi în Tetarom III în anul 2012 este una dintre cele mai respectate în Cluj și în România. Când spui Bosch, spui performanță, calitate, precizie.

Într-un interviu luat, în 2017, D-lui Konrad Kaschek, fostul manager al  Companiei Bosch la Jucu, acesta a spus câteva motive pentru care compania sa ales România și Clujul:

”Noi, cei din compania Bosch ne concentrăm pe  soluții sustenabile pentru viitor. Am ales Jucu, Județul Cluj, o regiune cu mulți angajați calificați, cu multă inteligență, cu o administrație de încredere care ne-a permis să pornim aici de la zero o  investiție și o afacere sustenabilă,  foarte apreciată de către clienții noștri care a crescut azi la peste 2000 de angajați.  Deci campusul Bosch din Jucu poate fi considerat un succes!”

Ne bucurăm să auzim acest lucru, căci dacă după standardele Bosch această investiție este un succes, înseamnă că  nu este lucru puțin!

Ne bucurăm că i-am putut găzdui, că i-am putut ajuta, că am devenit parteneri de încredere. Ne bucurăm să le fim alături, azi, la inaugurarea ultimului lor proiect: o nouă unitate de producție în Tetarom III.

Noua clădire acoperă o suprafață construită de 34.500 de metri pătrați;🔹 Investiția totală pentru proiect s-a ridicat la aproximativ 55 de milioane de euro;🔹 Se bazează pe Industrie 4.0, prin soluții conectate care oferă o producție eficientă, flexibilă și personalizată;🔹 Fabrica a implementat multiple proiecte de eficiență energetică și condiții de muncă care inspiră.

Astăzi Bosch numără peste 3100 de angajați și a adus o investiție de peste 300 milioane Euro.

Tinerii clujeni angajați aici au doar cuvinte de laudă despre cultura organizațională, despre condițiile de lucru și despre posibilitățile de carieră. Pentru ei, compania Bosch este mediul perfect în care să își folosească aptitudinile și inteligența.

Începând cu anul 2017, Bosch a inaugurat în cadrul fabricii și un Centru de Training cu săli de instruire moderne și ateliere de ultimă generație. Acestea sunt folosite pentru formarea elevilor din cadrul sistemului de învățământ dual, dar și pentru dezvoltarea personală și profesională a asociaților Bosch.

Felicitări! Să fie într-un ceas bun!