Hoia Baciu Night Run – World’s most haunted forest 2020

Sambata 29 august 2020 incepand cu ora 21:00 va avea loc la Cluj Napoca Hoia Baciu Night Run – World Most Haunted Forest singura competitie de alergare tip trail running de noapte din Cluj Napoca in renumita Padure Hoia Baciu cu siguranta cea mai misterioasa padure din Romania si cea mai bantuita din lume.

Nu putini au fost cei care au afirmat ca Padurea Hoia – Baciu este Triunghiul Bermudelor din Romania. Aceasta padure are un numar impresionant de mituri si legende si se poate spune ca fiecare turist care vine pana aici creaza o noua legenda. In ciuda faptului ca este foarte putin cunoscuta, Padurea Hoia – Baciu atrage extrem de multi curiosi.

In 2019, la editia inaugurala, 500 alergatori din toata tara si din strainatate au luat startul la ora 10 p.m. impreuna cu un show spectaculos de lumini si lasere.

Traseul cu start din fata sediului Electroglobal din Parcul Logistic Tetarom a traversat Parcul Etnografic Cluj Napoca si a intrat in Padurea Hoia Baciu ajungand pana in Poiana Rotunda, cunoscuta ca si Poarta catre o noua dimensiune iar intoarcerea, pe liziera padurii deasupra cartierului Grigorescu.

Peste 500 de alergatori vor lua parte la cea de 2 editie Hoia Baciu Night Run, un eveniment powered by LECTROGLOBAL in cadrul a 3 curse cu ore diferite de start: Half Night 21k, Light Night 10k si Speed Cross 5k.

Partener media: Europa FM.
Partener logistic: TETAROM

Evenimentul organizat de ACS Ultra Life – Sport Management Events si sustinut de partenerul principal Electroglobal isi propune sa promoveze in tara si in lume aceasta padure spectaculoasa, sa o protejeze sustinand activitatile ONG-urilor de mediu si sa dezvolte dragostea pentru sport in general si alergare in particular ale participantilor si sustinatorilor.

Va asteptam alaturi de noi sa sustineti acest eveniment unic in Romania !

www.hoiabaciunight.run