Vizită oficială a unei mari firme de IT din Republica Moldova la Tetarom

Azi, 27 aprilie 2016, alături de Vicepreședintele Consiliului Judetean Cluj, D-l Vakar Istvan,  Tetarom SA a primit vizita companiei StarNet din Chișinău, reprezentată de președintele ei, D-l Alexandru Machedon și de  D-na director, Aurelia Salicov.

StarNet, firmă cunoscută în domeniul IT, peste Prut,  a fost înființată în 7 august 2003 și este unul din liderii pieţei de tehnologii informaţionale şi telecomunicaţii din Moldova.

În 13 ani,  compania a reuşit să dezvolte şi să implementeze o gamă variată de servicii în domeniul comunicaţiilor electronice: acces la Internet rapid, telefonie fixă prin reţele de generaţie nouă, televiziune interactivă, transport date prin fibră optică, crearea reţelelor corporative, servicii Centru de Date (inclusiv hosting şi co-locare), servicii de IP transit pentru alţi operatori. În  anul 2012, compania a fost premiată ca “Brandul Anului” de către o publicație cunoscută din Moldova.

Scopul întâlnirii a fost acela de a cunoaște modelul de business al parcurilor industriale în Romania. Directorul general al Tetarom SA, Dl Viorel Găvrea a prezentat modelul Tetarom încurajându-i pe reprezentanții  StarNet în demersul lor de a replica modelul, în Republica  Moldova, mai precis în Chișinău.

Din delegație au mai făcut parte și   jurnaliștii: Claudiu Pădurean, Bianca Pădurean și D-na Rada Morar,  în calitate de reprezentanți ai Asociației Cluj Today, asociație care promovează cu succes relațiile bilaterale cu Republica Moldova.

Știind, din experiența acumulată ce presupune înființarea, atragerea clienților  și administrarea unui parc industrial,  nu putem decât să ne bucurăm pentru inițiativa fraților noștri și să le dorim succes!IMG_20160427_092055

IMG_20160427_092238

IMG_20160427_101329