Tradiționalul maraton AROBS, de acum mai aproape de sufletul nostru, grație colegului nostru, Andrei Popescu.

IMG_20160410_123231A fost o duminică de vis. Vreme frumoasă, soare, nici prea cald, nici prea frig. Numai bună pentru alergat!

Cu siguranță toată lumea cunoaște celebra poveste a maratonului. A făcut istorie și bătălia și eroul care și-a dat viața pentru a anunța victoria! Asta înseamnă maratonul, semimaratonul, cross-ul sau orice altă formă de a-ți testa rezistența fizică: o bătălie, un sacrificiu, o victorie.

Este ceva extraordinar să-i privești pe oamenii aceia veniți de peste tot din țară și din lume (Ungaria, Kenya!), să alerge, să-și testeze anduranța, ambiția, forța și caracterul până la urmă. Alergătorii (mai ales cei de cursă lungă) au în ei aluat de învingători, indiferent de locul pe care se clasează. E atâta energie bună în jurul lor, căci e de-a dreptul contagioasă! Privindu-i, ai senzația că poți cuceri Everestul! Ei chiar o fac!

Așa am simțit și noi astăzi, când la  linia de start  s-a aflat și colegul nostru Andrei Popescu, la primul său semimaraton.  Un om minunat în viața de zi cu zi, azi, ne-a făcut să fim,  încă o dată, mândri că-i suntem colegi.

După o cursă susținută, Andrei al nostru a scos un timp de 1h și 50 minute, clasându-se pe locul 246 per total și  pe locul 228 la barbați din 1067 de concurenți. Ce mai,  el e campionul nostru! A alergat zâmbindu-ne, chiar dacă efortul era crâncen! A trecut linia de finish, calm, și la fel: zâmbind!

Doamnelor și domnilor,  așa arată un învingător!

IMG_20160410_125235

Bravo, Andrei, bravo alergători!

La anul, poate atacăm maratonul! :))

Ritorna vincitor!

IMG_20160410_125819