Piața volantă „Produs de Cluj” în Parcul Industrial TETAROM I

Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj Napoca va organiza săptămânal o piață volantă în incinta Parcul Industrial TETAROM I. Desfășurată sub brandul „Produs de Cluj”, piața volantă va avea loc în fiecare zi de miercuri între orele 13:00 și 18:00, în proximitatea clădirii A2.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Acest nou tip de proiect vine ca urmare a solicitărilor făcute de angajații firmelor care sunt locate în Parcul Industrial TETAROM I și este asigurată de producătorii de legume și fructe clujeni, precum și de cei care comercializează preparate alimentare. Venim asftel în întâmpinarea cerințelor a peste 3000 de persoane și, concomitent, a producătorilor care vor avea o ocazie în plus de a-și valorifica munca. Beneficiem de sprijinul Primăriei Cluj Napoca și al conducerii TETATOM, ceea ce este un exemplu de colaborare pentru binele comunității.”

Producătorii care vor participa la piața volantă din Parcul Industrial TETAROM I vor avea la dispoziție, în mod gratuit, standurile Asociației Produs de Cluj, ceea ce va asigura un aspect estetic unitar. Prima ediție a evenimentului va avea loc miercuri, 26 iulie, și va reuni producători de fructe și legume, brânzeturi și carmangerie tradițională, dulciuri de casă, must și vin, lavandă și miere de albine. 

Vă așteptăm cu drag!