Consultare publică pentru Schema de ajutor de stat și Ghidul Specific aferente Măsurii de investiții I5 – Asigurarea eficienței energetice în sectorul industrial Componenta C.6 Energie din PNRR la sediul TETAROM

Astăzi la sediul TETAROM SA din Strada Tăietura Turcului nr. 47 are loc o consultare publică pentru Schema de ajutor de stat și Ghidul Specific aferente Măsurii de investiții I5 – Asigurarea eficienței energetice în sectorul industrial Componenta C.6 Energie din PNRR.


Ministerul Energiei, conducerea APITSIAR alături de Tetarom SA dezbat pe această temă de mare interes atât pentru reprezentanții Parcurilor Industriale cât și pentru rezidenții lor.


La întâlnire sunt prezenți și reprezentanți ai rezidenților Parcurilor Industriale interesați de accesarea de finanțare pentru investiții în eficiență energetică precum și reprezentanții Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Apreciem deschiderea Ministerului Energiei către mediul de afaceri din România și suntem convinși că împreună putem să creionăm proiecte care să susțină eforturile României de a migra către o economie verde.